Vår ledningsgrupp
Verkliga människor, Verkliga lösningar, Verklig påverkan.
Bjørn  Nicolaisen

Bjørn Nicolaisen

Norwex grundare/ordförande

Norwex grundare och ordförande Björn Nicolaisen grundade Norwex 1994 och är ledare för bolagets Life Legacy Initiative.Han började sin karriär som advokat och arbetade med det Norska miljöministeriet och den Norska justitiekanslern.

Inom sitt yrke skaffade han sig stor internationell erfarenhet och arbetade som rådman i Norge.

1988 grundade Björn sin egen advokatbyrå Nicolaisen Advokatbyrå, som blev den största advokatbyrån i Norge, specialiserade på konkurser och affärsjuridik.

2007 slutar Björn som advokat för att följa sin passion, att hjälpa andra att uppnå sina drömmar genom Norwex.

Han leder företaget i att utforma sina grundvärderingar, sitt uppdrag, mål, varumärkesstrategi och sin vision för framtiden.

“Vi kommer alla att lämna ett arv efter oss – både bra och dåligt. Det är våra handlingar som kommer att avgöra hur vi kommer att bli ihågkomna och den påverkan våra liv kommer att ha på andra. Bara du själv kan styra över det arv du lämnar.”

Judy  Letain

Judy Letain

Global Verkställande direktör

Med över 20 års erfarenhet från ledande roller inom finans och företagande, varav de senaste 8 inom Norwex i Kanada, leder nu Judy Norwex vidare in i framtiden i sin roll som global verkställande direktör. Judy är en driven ledare som bygger starka, fungerande nätverk på kors och tvärs inom organisationen och bidrar med ett brett kunnande inom försäljning och organisation för att underlätta för alla att nå organisationens strategiska planer. Judys främsta uppdrag är att ta fram och implementera strategier, förverkliga visionen och fortsätta utveckla Norwex unika organisationskultur.

Judy är passionerad över att kunna hjälpa individer bygga sina egna verksamheter, uppnå mål och drömmar samtidigt som de förbättrar sin livskvalitet.

“Våra konsulter inspirerar mig varje dag med deras engagemang för att göra en skillnad i den värld vi lever i och i livet för de människor som de berör. Tillsammans gör vi skillnad!"

Catharina  Vackholt

Catharina Vackholt

Managing Director, Scandinavia

Catharina har under de senaste 20 åren byggt verksamhet för olika stora företag inom direktförsäljning till konsument och retail i hela Norden. Med lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring har nu Catharina för Norwex räkning ansvar för de Nordiska länderna. Att bidraga till en renare miljö och minska kemikalier i våra hem ligger Catharina varmt om hjärtat och hon är stolt över att aktivt få arbeta med detta i sin roll som ansvarig för den skandinaviska marknaden.

“Norwex erbjuder en konkret och enkel lösning för människor att skapa en trygg och kemikaliefri zon I hemmet och en renare värld.”

Peter  Cartwright

Peter Cartwright

Board Member

Peter bidrar till Norwex ledning med 28 års erfarenhet av globalt ledarskap inom direktförsäljning. Han är ansvarig för att utveckla global strategisk försäljning och marknadsföringsstöd till samtliga av Norwex marknader inklusive Norge, Baltikum, Australien, USA, Kanada, Tyskland, Storbritannien, Irland och Sverige samt utveckling på nya marknader.

Peter har lång erfarenhet av internationell direktförsäljning och har tagit företag från start-up till multinationell berömmelse. Han har ägnat en stor del av sin karriär åt att utveckla internationella marknader för ledande globala företag. Peter har engagerat sig i att dela Norwex uppdrag med världen och att ge Norwex konsulenter den styrka de behöver för att kunna lämna sina egna varaktiga arv.

“Jag kunde inte vara mer entusiastisk över Norwex framtid. Vi har ett förstärkt engagemang för kundservice, nya givande program, starkt fokus på framtiden och vi gör allt vi kan för att stödja våra konsulenter. Det är tid att bygga ditt arv nu!”

Debbie  Bolton

Debbie Bolton

Co-Founder och Global Chief Sales Officer

Efter att Gerd Doroshuk från Norge 1999 visat hur effektiv mikrofiber kan vara tog Debbie det som kommit att kallas ”Den lilla röda duken” och Norwex till Nordamerika. Debbie ansvarar nu för försäljningen globalt. 2008 vann hon Ernst & Youngs pris för ”Entrepreneur of the Year Award” i klassen “Business to Consumer Division” i den kanadensiska prärieregionen och är passionerad över att hjälpa andra nå framgång genom entreprenörskap. Med över 34 års erfarenhet från homeparty-verksamheter är Debbie engagerad i att hjälpa konsulenter växa, så väl personligt som professionellt, genom att dela Norwex Mission och att göra världen till en bättre plats att leva i.


 

”För mig är inte vårt arv hur långt vi har kommit … utan hur långt vi kan komma. Inom Norwex är vi optimister! Vi tror på en ljusare framtid och vi vet att vi tillsammans kan åstadkomma fantastiska saker!”

Amy  Cadora

Amy Cadora

Global Chief Marketing Officer

Amy är ansvarig för Norwex marknadsföring, inklusive PR, media, creative branding och produktledning. Många av de produkter som hon har varit med om att ta fram för direktförsäljning av naturliga och ekologiska varor har blivit uppsatta och förevisade på Oprahs O-lista. Under 2013 startade Amy webbplatsen ”Norwex Movement” där hon också driver en blogg som belyser frågor kring att minska kemikalier i vår miljö, hållbarhet, återvinning och en hälsosam livsstil.

 

”Som mamma vill jag skydda mina barn från de skadliga effekterna av kemikalier och ge dem en ljusare bild av framtiden... En framtid där kemikalier kommer att testas innan de kan tas ibruk och en värld där konsumenter gör aktiva val för hälsosammare inköp.”

Amelia  Spolec

Amelia Spolec

Global Chief Information Officer

Med över 20 års erfarenhet inom IT, är Amelia en verklig expert på digital effektivitet. Hennes omfattande bakgrund inom support till fältet har lett fram til övertygelsen att tekniken skall omfamna och stödja ledarna och deras team och kunder i deras uppdrag.
Hennes framgångsresa på Norwex omfattar bl.a. utformningen av  kompensationsplaner för att lyfta konsulenternas inkomster, användarvänliga webbsidor och lättanvända applikationer.
 

"Det krävs ett team för att leverera enastående resultat. Norwex har en engagerad kundservice som kommer att stödja dig och din verksamhet – vi är med dig varje steg på vägen.”

Vårt Globala Mål:

Höja livskvaliteten genom att kraftigt reducera kemikalier i hemmet.

Vad kommer ditt arv att vara?

Norwex kan hjälpa dig att skapa en ljus framtid för din familj och för vår planet.