Med en hektisk säsong full av resor framför mig ser jag till att jag är förberedd och har allt packat klart för att kunna ge mig av med kort varsel, men hur väl jag än försöker planera vet jag aldrig när min lilla ”nödväska” kommer till pass. Det här är vad jag har i min:

1.

Norwex Mikrofiber

Det finns så mycket smuts och ”bassilusker” omkring dig när du reser. En nyligen gjord studie visar att fordonen hos olika former av samåkningstjänsterkan har några av de högsta halterna av bakterier man kan tänka sig ombord, så jag reser alltid med Allroundpaketet i väskan. Då har jag alltid en liten miniversion av EnviroCloth™ som jag kan fukta med vatten från min flaska. Det gör det lätt att torka av handtag och säkerhetsbälten – så bakterier från dem inte hamnar på mig. Den är också väldigt praktisk för att snabbt torka av bord på tåg och flygplan, ljusknapparna på hotellrum och så klart – Fjärrkontrollen till TV’n! Som en bonus innehåller Allroundpaketet även en liten fönsterduk att polera med och så klart en Body-duk så du skonsamt kan rengöra dig efter en lång resa.

2.

Timeless Natural Handtvätt

Så snart jag varit i kontakt med ytor som jag misstänker kan vara smutsiga eller förorenade, så känner jag mig alltid trygg eftersom jag har med Timeless Natural Handtvätt. Andra produkter för att göra ren händerna när du är på språng har vanligen både alkohol som olika typer av potentiellt skadliga kemikalier i sig, men den här är fri från alla dem. Eftersom den är högkoncentrerad gör den ren mina händer samtidigt som den återfuktar dem – och den doftar riktigt fräscht också!

3.

Timeless Relaxation Rescue Gel

Det här är en riktig livräddare! Efter en lång dag med resor eller arbete så använder jag applikatorrollern för att massera in de naturliga extrakten och låta alla de delar av mig som behöver, slappna av. Jag tycker den är så lysande på att få mig att slappna av den är ett absolut måste i min nödväska.

4.

Lip Balm 

När det kommer till solbränna, så kommer de flesta av oss ihåg att skydda ansiktet, armar, ben och så vidare… Men visste du att också läpparna kan bli solbrända?! Oavsett vilken säsong det än är så har jag alltid mitt Lip Balm med mig för att hålla mina läppar mjuka. 

5.

Fodral till fuktiga dukar

Du kanske frågar dig vad poängen med den här är – men jag använder den till att förvara alla mina små måste-ha-produkter! Den stora fickan är fuktsäker, så när jag använt klart en duk – fuktig eller torr – så vet jag att jag oavsett kan förvara den säkert däri. Fodralet är också stort nog för att låta mig ta med alla de produkter jag behöver på resa, men litet nog för att få plats i min handväska eller min kabinväska.

För mig känns det så bra att veta att oavsett vilken situation jag än hamnar i, så är min nödväska med allt sitt innehåll där för att hjälpa mig! Väskan är liten nog för att lätt kunna tas med i bilen, på flygplanet eller tåget och den står alltid färdigpackad och klar för att kunna följa med på mitt nästa äventyr!

Källor:

 

Kategori: Rengöring

Taggar: vatten, reducera, återanvänd, återanvänd, gör-så-här/inte-så-där-tips